Mikä ihmeen NopeeToiminta?

NopeeToiminta

Nopeen tarina alkoi, kun halusimme tarjota perinteisen opiskelun oheen käytännönläheistä tekemistä, jossa jokaisella nuorella on mahdollista loistaa ja kuulua.

NopeeToiminnassa nuoret pääsevät oppimaan, ohjaamaan, sekä näyttämään ja kehittämään osaamistaan yhteiseksi hyväksi. Nuoret ovat mm. korjanneet välineitä, huoltaneet ympäristöä, auttaneet ikäihmisiä ja järjestäneet tapahtumia.

Nopee ry

Nopee ry:n koordinoimassa toiminnassa on mukana ohjaamassa kasvatus-, hyvinvointi- sekä sosiaalialan ammattilaisia.

NopeeGarage

NopeeGaragen toteuttaminen alkoi 2023, jotta nuorten energia saataisiin kohdistettua merkitykselliseen tekemiseen. NopeeGarage on moniuloitteinen toimintapaja Sipoossa ja se on kehitetty yhdessä nuorten kanssa.

Moottoripajatoiminnan lisäksi Garagesta löytyy tilat mm. musiikista ja bänditoiminnasta, kulttuurista, taiteesta, tanssista, nyrkkeilystä, pelaamisesta, kokkailusta, sekä nykyteknologiasta kiinnostuneille.

Garagessa on mahdollista saada ohjausta, matalan kynnyksen tukea, sekä väyliä opiskeluun, työelämään ja yrittämiseen. NopeeGaragea ohjataan ja kehitetään vapaaehtoisvoimin sekä yhteistyöverkoston kanssa.