Tervetuloa lasten ja nuorten toimintapaja ja kulttuuriverstas NopeeGaragen virallisiin avajaisiin!Välkommen till öppning av aktivitets- och kulturverkstad for barn och unga!

Jokaiselle on tärkeää tulla nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi sellaisina kuin on, sekä päästä toteuttamaan itseään!

Me lapset ja nuoret kutsumme teidät yhteisen NopeeGaragen avajaisiin tiistaina 7.5 klo 17-20. Tervetuloa tutustumaan eri pajoihin ja toimintaamme, olet sitten nuorten tekemisistä ja tulevaisuudesta välittävä aikuinen, yhteistyökumppani, tai vaikutusvaltainen taho. 

NopeeToiminnalla ja NopeeGaragella saadaan yhdessä vaikutettua sipoolaisten hyvinvointiin. Mukana toiminnassa on 9-23v lapsia ja nuoria eri kieliryhmistä koko Sipoon alueelta. Vapaaehtoisten ja ammattilaisten aikuisten ohjaamina touhuamme ja toteutamme projekteja yhteiseksi hyväksi.

NopeeGaragelle pääsee harrastamaan, oppimaan, yrittämään, auttamaan ja saamaan tukea matalalla kynnyksellä. Järjestämme erilaisia tapahtumia, kerhoja, leirejä ja yhdessä suunniteltua ohjattua toimintaa vapaan itsensä toteuttamisen ohella.

Yhteistyökumppanina voit esim. tuoda omaa osaamistasi tai tarvittavia resursseja, auttaa ohjauksessa, työllistää nuoria, tai ideoida toimintaa eteenpäin.

Rikotaan rajoja ja tehdään tästä kaikkien yhteinen juttu!

NopeeGarage 

Hiekkamäentie 25A7 01150 Söderkulla Sipoo

[email protected]

@nopeetoiminta.fi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *